Månadens verk: Crazy Rich Asians

// Månadens verk är en ny kategori där Below Beneath-redaktionen lyfter ett verk som vi är lite extra taggade på just nu. Den här månaden längtar vi efter att få se Crazy Rich Asians på bio. //

Den efterlängtade romantiska komedien Crazy Rich Asians är den första Hollywoodfilmen på 25 år med en helt asiatisk skådespelarensemble. Filmen drog in hela (!!!) 34 miljoner dollar under sina första fem dagar, vilket är mer än vad någon romcom har gjort de senaste tre åren.

Filmen är baserad på romanen med samma namn skriven av Kevin Kwan och handlar om en familj som misstycker när deras enda son bjuder in sin amerikanska flickvän till familjehemmet i Singapore. Till saken hör att han tillhör en av Singapores rikaste familjer och att de aldrig har hört talas om hennes familjenamn… Att hon undervisar vid ett universitet gör inte saken bättre. Snarare tvärtom. Romanen är som en blandning av romanen Stolthet och fördom och tv-serien Gossip Girl. Rappa dialoger och en inblick i ett crazy universum utlovas!

Slipp jobbiga spoilers – läs boken innan filmen har biopremiär i Sverige 21 september*!

Den svenska biopremiären har flyttats fram på obestämd tid. 

Inlagt september 10, 2018 och handlar om:

Visa mig mer

Vi använder oss av cookies.

Jag accepterar