Om Below Beneath

Read in English

Below Beneath är en icke-kommersiell kultursajt som startades i september 2015, ur en längtan att tillgängliggöra intagandet och skapandet av kultur. Så småningom utvecklades det till en röst som höjdes för kulturens förmåga att påverka människor genom att beröra. Below Beneaths skribenter fokuserar på att reagera snarare än att recensera, på att fråga och problematisera snarare än att ha svar på tal och måla världen svart och vit.

De kategorier vi skriver om är Konsten, Litteraturen, Livet, Musiken, Poesin, Scenen och Skärmen. Inom Musiken producerar vi även podden Hips Don’t Lie. Vi skriver gärna om det aktuella men lika gärna om det som aldrig slutar vara aktuellt. Det väsentliga är att vi får skriva, prata, diskutera om det som berör oss, och att vi uppmanar andra att göra samma sak.

Below Beneath vill vara en motvikt till kulturell elitism och svårtillgänglighet. Vi anser att kulturen ska vara fri att tolkas och skapas oberoende av bakgrund, sammanhang, kapital, tidigare erfarenhet eller status.

Redaktionen är ett dynamiskt kollektiv av redaktörer och skribenter.

Vill du eller någon du känner skriva för oss? Vi tar gärna emot tips om nya skribenter såväl som idéer kring innehåll.

Kontakta oss
Grundare:
Karolina Modig & Linda Waxin

Chefsredaktör
Linnea Åberg

Kontakt:
info@belowbeneath.se

Vi använder oss av cookies.

Jag accepterar